Anđelina Džoli i Bred Pit: Nova runda!

Mondo 06.11.2018 18:18
Anđelina Džoli i Bred Pit: Nova runda!


Bred Pit i Anđelina Džoli obračunaće se na sudu, nakon što su mesecima pokušavali da se dogovore oko starateljstva nad decom i podele svog bogatstva.Pregovori, međutim, nisu uspeli pa će se "Branđelina" pojaviti na sudu u decembru, gde će sudija odlučiti o starateljstvu nad šestoro dece i podeli imovine.

Prvo ročište brakorazvodne parnice između Anđeline Džoli i Breda Pita zakazano je za 4. decembar. Ispostavilo se da se glumci nisu dogovorili oko starateljstva jer Anđelina traži potpuno starateljstvo nad decom, dok Bred zahteva zajedničko.

Bred i Anđelina bili su zajedno 11 godina, a venčali su se 2014. i to bez predbračnog ugovora. Imaju Medoksa (17), Paksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Vivijen i Noksa.

Pored starateljstva, Bred i Anđa imaju puno nekretnina koje nisu u predbračnom ugovoru, a oko kojih takođe nisu uspeli da postignu dogovor.

Bračni par Džoli-Pit podneo je sve papire za razvod u Los Anđelesu. Angažovali su privatnog sudiju, pa će se brakorazvodna parnica odvijati "iza zatvorenih vrata", daleko od očiju medija.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak