Rat se nastavlja: Vlado Georgiev opet izvređao Daru Bubamaru

Svet 05.11.2018 14:12
Rat se nastavlja: Vlado Georgiev opet izvređao Daru Bubamaru


Svađa između Dare Bubamare i Vlada Georgieva ne jenjava. Nakon što je Dara rekla da je kantautor smrad od čoveka, on je osuo paljbu po njoj.Nakon Darine tvrdnje da je  zaljubljen u nju, Vlado Georgiev odlučio je da ogovori na ove prozivke- prostačkim uvredama!

Dara Bubamara je jedno obično lažljivo prase. I smrdi na znoj. Okej? Okej – napisao je on danas na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Dara je nedavno izjavila da ju je Georgiev proganjao.

Trčkarao je za mnom kao kuče neko. Govorio mi je kako sam prelepa i kako ću biti velika zvezda. Mene nije zanimalo šta on misli pošto je bio početnik. A i sada me isto ne zanima šta misli. Iz njega govori povređen i odbijen muškarac – istakla je ona.

A ovako je počelo...

Dara je prvo u jednoj emisiji progovorila o saradnji sa njim.

- Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva koji je smrad od čoveka. On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom - rekla je Dara Bubamara, setivši se kako u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" nije imao lepe reči za nju.

Nakon toga, Vlado je objavio tvit:

Rat se nastavlja: Vlado Georgiev opet izvređao Daru Bubamaru 

Odmah potom, Dara je za "Svet" ponovo prokomentarisala Georgieva:

- Zar niste primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na Trending top listu na You tube-u za manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru propali pijanac kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše. Do tad neka slušaju moje pesme i uživaju - rekla je Dara.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak