Darko Lazić hitno operisan: Noćna drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja:

Blic 05.11.2018 12:41
Darko Lazić hitno operisan: Noćna drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja:


Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana posle saobraćajne nezgode koju je jedva preživeo, počela je iznova da se odvija u nedelju u sumrak.Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dve litre krvi!

Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a lekari su celu noć pratili stanje pluća. Kako “Blic” saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će doneti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpele izuzetno teške povrede.

"POLUŽIVI SMO" Majka Darka Lazića očajna, ispričala kroz kakvu agoniju porodica prolazi

Roditelji pevača, Branka i Milan, devojka Marina Gagić i vozač Miljan Vračević jutros od sedam sati su u bolnici, kako bi saznali dalje korake u njegovom lečenju. 

Vidno zabrinuta, Darkova majka je za "Blic" rekla da je čitava porodica pod velikim stresom.

- Čekamo lekare, još ništa ne znamo. Nismo ga jutros videli. Mi treba njemu da se nađemo i morate da razumete da nam je mnogo teško, nikad teže. Otkad je Darko doživeo nesreću polu smo živi - ispričala je majka Darka Lazića.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak