Izgledajte savršeno, a da ne ispraznite novčanik: Ovako će svaka odevna kombinacija delovati skupo

Stil magazin 04.11.2018 14:09
Izgledajte savršeno, a da ne ispraznite novčanik: Ovako će svaka odevna kombinacija delovati skupo


Bež i šampanj tonovi uvek izgledaju šik. Ova nijansa čini da svaki autfit izgleda moćnije i sofisticiranijeKad nemate stila, džaba je da imate i milione. Sa druge strane, ako imate stila, nisu vam potrebni milioni da izgledate prefinjeno.

Ovog meseca, na modnim pistama smo videli "gomilu" modela u bež nijansama, a taj trend nije prošao nezapaženo ni među poznatim damama – Viktorija Bekam, Bela Hadid, Madona i još neke, brže-bolje su prošetale odeću baš u ovoj boji.

I nije čudno što ljudi toliko vole tu boju – jedan stručnjak za modu kaže da ova boja može da vam pomogne da izgledate "bogato", a da ne ispraznite novčanik. 

Stilista poznatih i modni dizajner Lukas Armitidž kaže da "bež i šampanj tonovi uvek izgledaju šik i sofisticirano, čak i ako nije reč o nekakvim dizajnerskim komadima". 

"Nošenje šampanj boje nije baš lako i morate da vodite računa da niste previše smotani dok pijete jutarnju kafu, da biste izbegli da je prospete po sebi", dodaje dizajner. 

U svakom slučaju, Lukas ističe da ova nijansa čini da svaki autfit izgleda moćnije i sofisticiranije

Dakle, dovoljno je da kupite, na primer, sako ili mantil u bež nijansi, kako biste svaku svoju odevnu kombinaciju učinili šik i prefinjenom


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak