Peking: Zbog tuče u autobusu 15 mrtvih

RTV 02.11.2018 19:21
Peking: Zbog tuče u autobusu 15 mrtvih


U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći na jugozapadu Kine stradalo je 13 osoba, a dve se vode kao nestale, kada se autobusu survao u reku Jangce nakon što je vozača napala jedna putnica koja je propustila svoju stanicu, objavili su zapadni mediji pozivajući se na kinesku agenciju Hsinhua.Borba između vozača autobusa i putnice dovela je do toga da autobus sleti sa visokog mosta u reku Jangce, saopštila je policija u petak.

Policija Čonkinga objavila je video snimak od osam sekundi na kojem se vide rasprava i tuča putnice i vozača pre nego što je on izgubio kontrolu i, udarivši automobil iz suprotnog pravca, probio ogradu mosta i sleteo u reku.

Kako je svađa eskalirala, navodi se u saopštenju, žena je udarila vozača na glavu svojim mobilnim telefonom, a vozač joj je uzvratio, skidajući desnu ruku sa volana.

Policija u Ćongking, gradu na jugozapadu Kine, objavila je i snimak kamerom iz automobila koji je dolazio iz suprotnog smera, na kojem se vidi trenutak kad autobus prelazi u levu traku, udara u putnički automobil i potom probija ogradu mosta.

Spasioci su u sredu uveče, izvlačeći olupinu autobusa iz reke našli tela 13 žrtava, a dve osobe se vode kao nestale, saopštila je zvanična novinska agencija Hsinhua.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak