Horoskop za 02. novembar 2018.

Noizz, Ljubica Krstić 02.11.2018 14:37
Horoskop za 02. novembar 2018.
OVAN

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.

BIK

Mnogo energije trošite da savladate tenziju koja vas je obuzela. Izgleda da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Na kraju, uspešno pronalazite način kako da se rešite svega što ne pripada vama. Ne bežite od obaveza.

BLIZANCI

Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas, pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rešenje vi nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu.   

RAK

Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

LAV

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Nervira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

DEVICA

Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog nerviranja završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični uvideli biste da je vaš stav prestrog i tvrdoglav.

VAGA

Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

ŠKORPIJA

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti u drugom smeru.

STRELAC

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni da, ako to učinite, nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

JARAC

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme, pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

VODOLIJA

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se raste, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzija.

RIBE

Dan je obeležen neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, posle preokreta postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, pa vaše probleme rešavaju nepoznate osobe.       


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak