Slučaj Bekvalac-Lazukić se nastavlja

Glossy 01.11.2018 20:21
Slučaj Bekvalac-Lazukić se nastavlja


Nakon turbulentnog perioda, nastavlja se "agonija."Proteklih nekoliko meseci u životu popularne pevačice Nataše Bekvalac smenjivale su se čas pozitivne, čas negativne situacije. Taman kada je mislila da je gotovo, pre nešto više od nedelju dana doživela je udes na izlazu iz Novog Sada, ali na sreću ona i ćerkica Katja prošle su bez povreda.  

Na red je došao i nastavak saslušanja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, između Nataše i bivšeg supruga Luke Lazukića, zbog nasilja u porodici.  

Luka je na suđenje stigao sa timom advokata. U dogovoreno vreme pojavila se i dadilja J.M, koja je kobne večeri bila u njihovom domu na Dedinju. Stoga, pozvana je da svedoči o tačnom sledu događaja pomenute noći. Da li će dadiljin iskaz biti validan i promeniti tok suđenja, i dalje je neizvesno.  

Ono što je mnoge iznenadilo jeste podatak da je Nataša navodno odbila da prisustvuje suđenju iz nepoznatih razloga. Luka Lazukić nije bio raspoložen za razgovor sa medijima. 

Posle dva sata, koliko se zadržao u zgradi suda, Lazukić je izašao nasmejan.  

Glavni pretres je, kako je rekao Natašin pravni zastupnik, odložen je za 25. decembar, kada će biti pozvan sudski veštak u procesu izvođenja dokaza optužbe. 

Ono što se neće u skorije vreme menjati je mesto viđanja ćerkice Katje, koju je otac proteklih meseci viđao u Centru za Socijalni rad, u Lominoj ulici.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak