Karo - dezen koji popravlja raspoloženje

Novosti 01.11.2018 19:55
Karo - dezen koji popravlja raspoloženje


Karo se ove jeseni nosi na neočekivane načine. Ne samo da su živopisni kvadrati ukrojeni i dijagonalno, već se karo komadi odeće kombinuju sa drugim kariranim, kao i rombovima, a sve to u istoj odevnoj kombinacijiLINIJE izukrštane pod pravim uglom apsolutni su hit ove sezone, baš kao i tvid na kojem se najčešće nalaze, mada im ne odolevaju ni drugi vuneni materijali (bukle, na primer).

Isprepletana polja od manjih ili većih kvadrata izbor su broj jedan gotovo svih svetskih kreatora kada je reč o sakoima, jaknama i kaputima, mada ih ima i na šeširima, pantalonama, odelima, haljinama, suknjama, čak i obući.

Karo - dezen koji popravlja raspoloženje

Karo - dezen koji popravlja raspoloženjeKaro - dezen koji popravlja raspoloženje

Karo - dezen koji popravlja raspoloženje

Za postizanje elegantnog i poslovnog izgleda "zaduženi" su diskretni, dvobojni kvadratići, a za podizanje raspoloženja višebojni, veći kvadrati, odnosno takozvani tartan ili karirani dezen.

Karo se ove jeseni nosi na neočekivane načine. Ne samo da su živopisni kvadrati ukrojeni i dijagonalno, već se karo komadi odeće kombinuju sa drugim kariranim, kao i rombovima, a sve to u istoj odevnoj kombinaciji. Ako mislite da je na delu preterivanje, demantovaće vas modni dizajneri koji karo sada mešaju i sa cvetnim, prugastim, maskirnim dezenima, čak i sa animal printom!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak