Novi radovi na pijaci 'Bajloni'

Novosti 31.10.2018 10:04
Novi radovi na pijaci 'Bajloni'


Zamena asfaltnih ploča na tržnici. Sređivanje do druge polovine novembraPOSLEDNjA faza rekonstrukcije pijace Skadarlija počela je proteklog vikenda, a radovi će trajati do druge polovine novembra. Planirana sanacija odnosi se na zamenu dotrajale asfaltne ploče pijačnog platoa koji izlazi na Trg Mire Trailović. Iz JKP "Gradske pijace" ističu da će se radovi obavljati u skladu sa vremenskim uslovima, pa je moguće i manje odstupanje od navedenog roka.

U ovom delu pijace "Bajloni" nalaze se tezge na kojima se prodaju proizvodi za kućnu hemiju i tekstil.

- Rekonstrukcija podrazumeva zamenu dotrajale asfaltne podloge, a, ukoliko se prilikom iskopa utvrde loše instalacije ispod asfaltne podloge, obaviće se i njihova zamena - objašnjavaju, za "Novosti", zaposlenim u JKP "Gradske pijace". - Kako bi se omogućilo svim zakupcima da privređuju i za vreme trajanja radova, tezge su dislocirane na drugi deo pijace. Lokali, koji se nalaze sa desne strane platoa, nesmetano obavljaju svoju delatnost, s obzirom na to da ulazi nisu orijentisani ka pijačnom platou, već ka ulici.

Pijaca Skadarlija počela je da dobija novi izgled početkom 2016. godine, kada je mlečna hala kompletno uređena po najvišim standardima.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak