Širok kaiš za tanan struk

Novosti 29.10.2018 16:28
Širok kaiš za tanan struk


Čak i sa nekoliko naslaga najrazličitijih tkanina izgledaćete veoma ženstveno uz samo jedan detalj koji će ove jeseni i zime biti apsolutni hitNE morate da odustanete od omiljenog slojevitog oblačenje ako želite da istaknete struk. Čak i sa nekoliko naslaga najrazličitijih tkanina izgledaćete veoma ženstveno uz samo jedan detalj koji će ove jeseni i zime biti apsolutni hit.

Reč je o širokim kaiševima koji izgledaju kao pravo umetničko delo koje ima zaseban modni život. Mahom su izrađeni od kože, crne i braon, ili zmijske, mada ima i jeftinijih a takođe efektnih primeraka od platna, naročito džinsa. Pojedini se pertlaju, neki zakopčavaju zanimljivim metalnim šnalama, kod nekih tačku na izgled daju razigrane kićanke, sa nekih vise dekorativne i praktične torbice ...

Kako bilo, ove sezone kaiševi se ne nose samo preko haljina ili sukanja, već "ustručuju" i kompletne odevne kombinacije koje se završavaju kožnom jaknom ili mantilom. Za nešto glamurozniji izgled bilo bi dobro da kaiš i čizme budu izrađeni u istoj boji kože, mada nije obavezno. Važno je jedino da pojas bude što širi i da, maltene, podseća na oklop.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak