Glumica iz serije 'Selo gori, a baba se češlja' pronađena je mrtva, vereniku se bore za život

Kurir 29.10.2018 12:07
Glumica iz serije 'Selo gori, a baba se češlja' pronađena je mrtva, vereniku se bore za život


Ivana Mlađović je preminula, dok je njen verenik Miloš K. u teškom stanju nakon što su oboje pronađeni bez svesti u stanu svog prijatelja...Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica iz najgledanije televizijske serije u istoriji „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K. Njega je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

Ispituje se uzrok

- Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva. Miloš K. je prebačen u bolnicu, gde je intubiran i nalazi se u veoma teškom stanju - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Naš sagovornik otkriva da je telo nesrećne devojke poslato na obdukciju, gde će se nakon toksikoloških analiza znati tačan uzrok smrti. 

Znali se iz bolnice

U naselju Ilićevo, u Ulici Dragomira Ostojića, gde je zečica pronađena, zatekli smo oca vlasnika kuće koji nije želeo da se predstavi. On je za Kurir naveo da je njegov sin Milošu K. i Ivani dopustio da u noći između petka i subote prespavaju kod njih i ispričao ono što je, kako tvrdi, saznao od sina.

- Došli su samo na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Poslednji put ih je video u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutru kada je ustao i ušao u tu sobu, Ivana je bila bez znakova života u krevetu, dok je Miloš bio živ, ali u komi. Moj sin je momentalno pozvao Hitnu pomoć i policiju - kaže otac A. N.

On dodaje da ne zna kakva je veza između njegovog sina i ljubavnog para, ali pretpostavlja da su se upoznali u bolnici.

- Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine s droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se s Milošem upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se i Ivana lečila, pa su verovatno i nju tamo našli. Verovatno su se tog dana sreli, pa im je izašao u susret i dao im da tu prespavaju. Sumnjam da bi im dozvolio da budu tu da je znao da su uzeli heroin - rekao je naš sagovornik i napomenuo da je reč o informacijama koje je dobio od sina.

Kako Kurir saznaje, porodica Ivane Mlađović i dalje živi u Kosovskoj Mitrovici, dok je ona poslednjih godina živela u Kragujevcu, gde je jedno vreme, kažu komšije, držala salon lepote. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak