Stigla poboljšana Galaxy J serija

Blic 27.10.2018 23:11
Stigla poboljšana Galaxy J serija


Samsung je predstavio najnovije članove Galaxy J serije, Samsung Galaxy J6+ i J4+.Galaxy J6+ i J4+ imaju zadnju masku koja podseća na staklo, zakrivljene linije i uskim okvir. Oba telefona imaju 6,0-inčni beskonačni ekran, koji je postao deo standardne opreme najnaprednijih Galaxy telefona. Ujedno, nudi i opciju za rad na više zadataka istovremeno kroz funkciju “podeljeni ekran” (split screen).

Galaxy J6+ i 4+ takođe imaju tehnologiju prepoznavanja lica kojom se omogućava lako otključavanje uređaja, dok uređaj J6+ ima i skener za otisak prsta na bočnoj strani uređaja, što donosi dodatni nivo sigurnosti i jednostavnosti upotrebe, bez opterećivanja izgleda uređaja.

Samsung je predstavio dva nova modela iz J serije
Samsung je predstavio dva nova modela iz J serije

Kada su kamere u pitanju Galaxy J6+ ima dvostruku kameru od 13 MP i 5MP. Praćena je funkcijom Live Focus pa korisnici mogu sami da podese dubinu vidnog polja, pre ili nakon snimanja fotografije, kako bi stvorili savršene fotografije Oba uređaja imaju veliki otvor blende F1.9 (13 MP) koji propušta više svetlosti za snimanje jasnih, bistrih fotografija, čak i pri uslovima lošeg osvetljenja. Uz to, taster za snimanje fotografije koji može da se pomera po ekranu, omogućava korisniku da jednostavno fotografiše samo jednom rukom.

U oba uređaja integrisan je Dolby Atmos koji omogućava reprodukciju živopisnog suraund zvuka. Imaju bateriju od 3.300 mAh, što je 10 odsto više u poređenju sa prethodnim Galaxy J modelima. Uređaji takođe podržavaju program rada koji štedi bateriju i pojednostavljuje početni prikaz, te zatvara neaktivne aplikacije kako bi produžio vreme trajanja baterije. Uz to, moćni četvorojezgarni procesor od 1,4 GHz znači da su uređaji u stanju da obave naprednije zadatke, kao što je reprodukcija video snimka u visokoj rezoluciji, bez da potroše bateriju.

J6+ ima dvostruku kameru

Galaxy J6+ nudi 3GB RAM-a i dostupan je u varijanti od 32GB, a Galaxy J4+ 2GB i dostupan je u varijanti od 16GB. Oba uređaja takođe imaju internu memoriju do 512 GB sa microSD karticom, donoseći korisnicima istinske performanse i fleksibilnost.

Novi Samsung Galaxy J6+ i J4+ će biti dostupni u Srbiji od početka oktobra. Galaxy J6+ u tri boje: crnoj, sivoj i crvenoj, dok je Galaxy J4 u ponudi u crnoj, zlatnoj i ružičastoj boji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak