Novi udarac za posrnulu zvezdu: Džoni Dep ponovo u centru skandala

Blic 26.10.2018 13:02
Novi udarac za posrnulu zvezdu: Džoni Dep ponovo u centru skandala


Za ljubitelje Džonija Depa i filma 'Pirati s Kariba' stigla tužna vestNaime, Džonija Depa (55) izbacili su iz postave planetarno popularne američke filmske franžize "Pirati s Kariba" i više neće biti u ulozi kapetana Džeka Speroua u novom nastavku koji "Dizni" planira da snimi, prenosi "Daily Mail".

Scenarista Stjuart Beti prvi je u javnosti izašao sa informacijom kako slavnog glumca više neće angažovati.

- Mislim da je odradio sjajan posao. Očigledno je da se poistovetio sa ulogom, učinio ju je svojom i ona mu je donela najveću slavu - rekao je scenarista.

Džoni Dep se još nije oglasio ovim povodom.

Podsećamo, on je igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka koji su snimljeni u proteklih 15 godina. Ipak, poslednii put je plovio u nastavku "Dead Men Tell No Tales" koji je imao najmanju zaradu na bioskopskim blagajnama. 

Džoni Dep se nebrojeno puta do sada našao u centru skandala. Nakon mukotrpnog razvoda od Amber Herd koja ga je optužila za zlostavljanje i probleme sa zavisnošću o alkoholu. Tokom leta zabrinuo je obožavatelje lošim izgledom i drastičnim gubitkom kilograma.

Takođe, letos je pod dejstvom alkohola u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, a nedavno se dogodio i incident sa snimanja "Lavirint" gde je Džoni fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.
Džoni Dep 

Udarao ga je u rebra, a ljudi sa seta su ga jedna vodojili. Nakon toga, kako je istakao jedan od prisutnih svedoka koji je istakao da je Dep na set došao u "toksičnom stanju" menadžeru je nudio novac da ga udari i ivkao je: "Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara." Kako su tada američki mediji preneli, Džoni je zapravo poludeo zato što su gradske vlasti odbile da mu došuste dodatnih pola sata snimanja na ulici.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak