Javnost u šoku: Preminuo novinar Boris Trivan

Novosti 25.10.2018 23:38
Javnost u šoku: Preminuo novinar Boris Trivan


Novinar i glavni uredni portala "Nojz" Boris Trivan iznenada je preminuo u četvrtak u BerlinuNovinar i glavni uredni portala "Nojz" Boris Trivan iznenada je preminuo u četvrtak u Berlinu.

Prema nezvaničnim informacijama, Trivan, koji je poznat i kao "tviteraš" po nadimku "Pokojna Mileva", izašao je pred publiku u Berlinu kako bi održao govor i srušio se i preminuo.

Kompanija Ringijer oglasila se saopštenjem povodom smrti novinara.

"S dubokim željenjem vas obaveštavamo da je naš kolega i prijatelj Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika. Boris je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag", stoji u objavi.

"Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arehologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu", navodi se.

"Boris je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svestranošću i strašću vodio portal NOIZZ koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godna bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitalaca", stoji u saopštenju.

"Dobrota, duh i osmeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringijer večno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće", dodaje se u objavi.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak