Borba za ćerku: Ana Nikolić ne da Rasti da viđa dete

Blic 25.10.2018 13:48
Borba za ćerku: Ana Nikolić ne da Rasti da viđa dete


Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić vode borbu oko starateljstva nad jednogodišnjom ćerkom Tarom.S obzirom na to da reper i pevačica nisu u dobrim odnosima i da ne mogu da se dogovore oko toga kod koga će i koliko naslednica da provodi vreme, odlučili su da angažuju advokate i da slučaj prepuste sudu. Njih dvoje su u utorak veče trebalo da se sastanu u advokatskoj kancelariji kod Borivoja Borovića koji ih je zastupao do razvoda, ali se Nikolićeva nije pojavila u dogovoreno vreme. Reper je došao sa svojim advokatom Dejanom Lazarevićem koji, inače, zastupa uhapšenog šefa narko-mafije Darka Šarića.


Borba za ćerku: Ana Nikolić ne da Rasti da viđa dete

Sastanak je trajao oko sat vremena, a kada se završio, Đurić je sa svojim braniocem kancelariju napustio nasmejan.

Doduše, izjave o slučaju nije želeo da daje, ali on navodno od Ane traži zajedničko starateljstvo. Kada je upitan zbog čega mu Nikolićeva ne dozvoljava da viđa dete reper je samo slegao ramenima.

Borba za ćerku: Ana Nikolić ne da Rasti da viđa dete

- Rasta je fenomenalan otac. Uredno plaća alimentaciju i ćerka ga obožava. Šta god da je potrebno za Taru, on daje i šakom i kapom. Međutim, Ana i on se loše slažu i ona na sve načine pokušava da njoj pripadne potpuno starateljstvo nad detetom, sa čim se Rasta ne slaže. On nema ništa protiv toga da dete bude sa majkom, već samo želi da ga viđa kada želi - kaže izvor "Kurira".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak