Andrija Kuzmanović: Dosadio mi je momački život

Mondo 24.10.2018 18:46
Andrija Kuzmanović: Dosadio mi je momački život


Glumac priznaje da bi voleo da ima devojku, ali još više bi voleo da dobije dete.Andriju Kuzmanovića trenutno gledamo u seriji "Jutro će promeniti sve" u kojoj igra šarmantnog Ljubu. U razgovoru za "Story" kaže da su on i Ljuba slični, upravo jer je on oživeo taj lik, ali da je on uspeo da svoj obraz sačuva, a lik u seriji koja se emituje na RTS-u nije.

Za sebe kaže da nije švaler, kao što je Ljuba, ali da mnogo voli žene.

"Moja generacija je odrasla na filmovima 'Mi nismo anđeli' i 'Crni bombarder' gde je posebno izražena muška privlačnost prema ženi, tako da je to sigurno uticalo na sve nas. Nostalgičan sam prema tim vremenima i mislim da je zavođenje tada bilo lepše".

Glumac kaže da zbog posla ne stiže i da bude u vezi, jer retko koja devojka može da prati taj tempo, da ga bude tu za njega i da mu veruje.

"Ljudi misle da ja imam prođu kod devojaka, jer sam glumac. Možda sam im samo simpatičniji. Ja nikada ne bih bio sa devojkom zbog njenog uspeha, položaja u društvu ili profesije".

Kuzmanović kaže da bi voleo da ima devojku, ali da bi još više voleo da ima dete.

"Brak se dogodili ili ne, održi se ili ne, ali deca ostaju. Naravno, najpre bih morao da nađem ženu koja će tom detetu biti majka.  Svakako i partnerka, ali bitnije mi je da bude dobra majka".

On dodaje da je ušao u fazu kada mu je momački život pomalo dosadio i da mu je potreban nekakav pomak.

"A tu prepoznajem jedino dete. Preporučujem i drugim ljudima- verujte obišao sam ceo grad i nema ništa novo. Uozbiljite se, pravite decu".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak