Privremena izmena trasa linija 1, 15 i 35

RTV 24.10.2018 15:00
Privremena izmena trasa linija 1, 15 i 35


Javno gradsko saobraćajno preduzeće - Novi Sad saopštilo je danas da je, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 25. oktobra do 15. novembra, određena nova privremena trasa linija 1, 15 i 35, zbog radova na rehabilitaciji mosta preko kanala DTD na Sentandrejskom putu u Novom Sadu.Javno gradsko saobraćajno preduzeće - Novi Sad saopštilo je danas da je, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 25. oktobra do 15. novembra, određena nova privremena trasa linija 1, 15 i 35, zbog radova na rehabilitaciji mosta preko kanala DTD na Sentandrejskom putu u Novom Sadu.

Kako bi se omogućilo poštovanje reda vožnje i smanjilo vreme čekanja na stajalištima, autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJE BROJ 1, 35:

SMER SA KLISE

Pored već izmenjenog dela trase autobusi sa Klisanskog puta skreću desno u Primorsku ulicu, zatim desno prema kružnoj raskrsnici sa Bulevarom Evrope kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za zonu Jug, nastavljaju Privrednikovom ulicom, skreću desno na Put novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Sentandrejskim putem i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

SMER PREMA KLISI

Od raskrsnice Sentandrejski put i Put Novosadskog partizanskog odreda autobusi saobraćaju levo Putem novosadskog partizanskog odreda, levo Privrednikovom ulicom, zatim desno prema kružnoj raskrsnici sa Bulevarom Evrope kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za zonu Sever, te Primorskom ulicom dolaze do raskrsnice sa Klisanskim putem i dalje nastavljaju već izmenjenom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 15:

SMER SA KLISE

Autobusi od kružne raskrsnice ulica Sentandrejski put i Primorske nastavljaju pravo Primorskom ulicom, desno na Temerinski put preko Temerinskog mosta, desno u Partizansku ulicu pa levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

SMER PREMA KLISI

Od raskrsnice ulica Bulevar Jaše Tomića i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo u Ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku ulicu, dalje Temerinskim putem do Primorske ulice, levo u Primorsku ulicu do kružne raskrsnice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama broj 1 i 35, pored svojih redovnih stajališta, koriste privremeno stajalište u ulici Put novosadskog partizanskog odreda - Sentandrejski put (kod mlekare) - smer prema Klisi.

Autobusi na linijama broj 1 i 35 se ne zaustavljaju na autobuskim stajalištima kroz Zonu jug i Zonu sever.

Autobusi na liniji broj 15 koriste stajališta drugih linija i jedno privremeno stajalište u Primorskoj ulici kod pošte (preko puta benzinske pume „Avia").


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak