Lady Gaga postala predmet 'sprdnje' širom interneta

Mondo 24.10.2018 21:45
Lady Gaga postala predmet 'sprdnje' širom interneta


Bredli Kuper više ne može da podnese to što Lady Gaga konstantno "vrti" isti govor kada promovišu zajednički film "A star is born".Lady Gaga je postala predmet "sprdnje" širom interneta zbog toga što su oštrooki fanovi primetili da u svakom intervjuu kada je reč o promociji novog filma sa Bredlijem Kuperom "A star is born", ona priča istovetnu frazu kada treba da pohvali kolegu glumca.

Svaki put kada se pevačica okrene da se zahvali Bredliju za ovu priliku i film koji je režirao, ona kaže otprilike nešto ovako:

"Može da bude 100 ljudi u prostoriji i 99 njih da ne veruje u tebe, ali sve što je potrebno je jedan koji veruje i to vam promeni ceo život", a onda pokaže na Kupera da je on taj "jedan od 100" koji je verovao.

I dok je u početku glumac svaki put pokušavao da odglumi da je iznenađen i počastvovan ovom replikom, izgleda da je nakon nekog vremena izgubio elan...

Pretpostavićemo da je bilo potrebno oko 99 puta pre nego što se to dogodilo.

Njegove face su se vremenom pretvorile u masku bez imalo emocija, a nikome nije jasno zašto Gaga nastavlja da govori jednu te istu stvar iznova i iznova.

Pogledajte kompilaciju ovih intervjua i osetite iskreno sažaljenje prema Kuperu:IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak