Jesenja razmena knjiga i 'Čitanjac' u nedelju u Eđšegu

Radio 021 21.10.2018 13:03
Jesenja razmena knjiga i 'Čitanjac' u nedelju u Eđšegu


Jesenja razmena knjiga održaće se u nedelju, 21. oktobra u kulturnoj stanici Eđšeg, Antona Čehova 4.Ovo je prva razmena knjiga koju "Prerazmišljavanje" organizuje u kulturnoj stanici Eđšeg, u okviru programa "Lokomotiva 2018".
 
Knjige koje građanima više nisu potrebne, u toku događaja mogu se zameniti za kupone, koji se potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni - ili mogu sačekati da ostali učesnici donesu svoje knjige.
 
Razmena traje od 14 do 20 časova, ulaz je besplatan, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.
 
Sve knjige koje građani žele da doniraju i one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, poklonjene čitaocima "Prerazmišljavanja" ili kroz naredne razmene knjiga.
 
Na Književnom popodnevu u okviru Jesenje razmene knjiga, sa početkom u 15 časova, održaće se "Čitanjac" - čitanje sa najmlađima, a potom i promocija romana Milana Tripkovića "U dalekom svetu običnih ljudi", dok će novosadska pesnikinja Vitomirka Trebovac čitati poeziju iz svoje zbirke "Sve drveće, sva deca i svi bicikli u meni".
 
U skladu sa temom - "Bajke u dvorcu", organizatori su pripremili i naročit ambijent, a posetioce koji dođu u kostimu iz bajke očekuju pokloni u vidu knjiga ili dodatnih kupona.
 
Za više detalja o događaju pratite blog i fejsbuk stranicu Prerazmišljavanje.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak