Počeo treći 'Novosadski Oktoberfest'

Moj Novi Sad 20.10.2018 21:13
Počeo treći 'Novosadski Oktoberfest'


Tradicionalnim otvaranjem pivskog bureta počeo je treći 'Novosadski Oktoberfest' koji će biti održan 19. i 20. oktobra u Master centru Novosadskog sajma u organizaciji kompanije 'Color Press Group'Otvaranju manifestacije prisustvovali su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, otpravnik poslova Ambasade Nemačke Dorotea Gizelman, direktor Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap, direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, predsednik „Color Press Group“ Robert Čoban i počasni građanin Novog Sada Siniša Mihajlović.

Kako se moglo čuti, opšti utisak je da je „Novosadski Oktoberfest“ događaj koji sve više privlači pažnju publike i po kojem Novi Sad postaje prepoznatljiv, a da je po posećenosti, među prvih deset gradova u svetu u kojima se organizuje ta manifestacija.

- Svake godine sve više je izlagača i posetilaca, ali i novih malih zanatskih pivara, što je i manir ove manifestacije. Verujem da će festival, uz ovako kvalitetan muzički program u kojem su renomirani regionalni izvođači, biti još posećeniji nego prošle godine. Ponosan sam što je Novi Sad dovoljno veliki da prihvati nove ideje, i bogat ljudima koji imaju viziju i ne plaše se promena. Zadovoljstvo je sarađivati sa svima koji hoće da osmisle sadržaje za klvlitetniji i bolji život - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Prema rečima organizatora, Festival je prošle godine okupio preko 15 000 posetilaca, a za ovu godinu između ostalog predviđen je bogat muzički program u okviru kojeg će nastupiti „Hladno pivo“, „Orthodox Celts“, „Love Hunters“, „Dejan Petrović Big bend“, Zvonko Bogdan, „Zbogom Brus Li“, i „Psihomodo pop“.

Deo programa manifestacije su i ''borbe bendova'', različita takmičenja, u nošenju krigli, za najbolju fotografiju i slično.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak