'Afera teniser': Progovorila Milica Pavlović!

Mondo 20.10.2018 11:00
'Afera teniser': Progovorila Milica Pavlović!


Pre nekoliko dana svi domaći mediji su brujali o odlasku Filipa Krajinovića na nastup atraktivne pevačice Milice Pavlović.Krajinović je navodno stao uz binu i "piljio u pevačicu i pružao ruke ka njoj", ali ga je ona ignorisala.

Sada je Milica Pavlović prokomentarisala njegov dolazak na nastup i činjenicu da je zbog nje, navodno, Krajinović ostao bez devojke, voditeljke Nine Radulović.

"On je mlad i uspešan sportista, oni retko izlaze, tako da mi je drago da je doša na moj nastup", rekla je Milica listu "Alo" i dodala da ga ipak nije primetila u publici.

"Videla sam ljude ispred sebe, ali nisam primetila Filipa. Reflektori na bini su bili toliko jaki da mi je vid bio pomućen, a u klubu je bio mrak. Neprijatno mi je da zagledam ljude, pa nisam obraćala pažnju. Ja sam saznala da je to bio on tek kada su mi rekli".

Milica je prokomentarisala i činjenicu da ovo nije prvi put da je srpski teniser došao na njen nastup. "Nije zabranjeno da se neko nekome sviđa ili da vam je simpatičan. Mada ne bih to tumačila tako, pre bih rekla da ga je pogodila neka pesma".

O Nini Radulović, koja je navodno ostavila Krajinovića nakon pisanja medija rekla je: "Nina je lepa i pametna žena koja nema razloga mene da se plaši. Ja njoj nisam opasnost, a mi žene dobro znamo da nikada problem nije u nama, već da su za sve krivi muškarci. Zašto sam ja i dalje ovako sama?".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak