Mračne tajne estrade: Ostali bez prebijene pare, kuće i porodice

Alo 18.10.2018 19:35
Mračne tajne estrade: Ostali bez prebijene pare, kuće i porodice


Na srpskoj estradi nije sve bajno i krasno. Mnoge poznate ličnosti napravile su pogrešne poteze tokom karijere i ostajali su bez prebijene pare.Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre osam godina, kada je izašla numera "Dvadesete gazim", a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu.

Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile. Kada je izbačena iz Granda, bankrotirala je.

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je bankrotirao kada se rastao od svoje supruge Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan.

Pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera, Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pevač je pre nekoliko godina, nakon hita "Pola vino, pola voda" otišao u Ameriku, gde je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se uvalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao.

Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi je bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće.

"U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 evra da uradim album i svestan sam da je svaki početak težak", rekao je jednom prilikom Gagi.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak