Đilas: Skandalozna izjava Srđana Noga

Mondo 18.10.2018 19:07
Đilas: Skandalozna izjava Srđana Noga


Izjava poslanika Dveri Srđana Noga ne predstavlja politiku SZS, izjavio je danas Dragan Đilas i istakao da je ona skandalozna i samo vlasti daje dodatne argumente da nastavi da ih naziva najpogrdnijim izrazima."Osuđujem izjavu Srđana Noga kojom je uticao da neko poveruje da Savez širi mržnju, poziva na ubistvo državnih funkcionera, što je sve suprotno programskim načelima koalicije", naveo je Đilas u izjavi koju je objavio na svom Twitter nalogu.

Dodao je i da je predsednik Dveri Boško Obradović javno osudio nastup Noga i naveo da to nije politika Dveri.

"U prošlosti su ovakve poruke o vešanju Mirjane Marković i Slobodana Miloševića, ali i predsednika Borisa Tadića dolazile upravo iz radikalskog i naprednjačkog tabora. Upravo mi koji smo se decenijama borili protiv govora mržnje ne možemo ostati nemi na ovako skandalozne izjave i zato se u svoje lično ime izvinjavam građanima Srbije", napisao je Đilas.

Napisao je i da takav skandalozan čin, u trenutku kad Srbija ima najgoru moguću vlast, samo daje dodatne argumente Aleksandru Vučiću da "nastavi da nas naziva najpogrdnijim izrazima i širi mržnju prema građanima".

"Mi nismo kao oni niti to ikada smemo da postanemo", zaključio je Đilas.

Poslanik Dveri Srđan Nogo izjavio je juče da je, prema njegovim saznanjima, Ana Brnabić već parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, i da, "ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obešena istog časa na Terazijama. A pored nje obešen i Aleksandar Vučić".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak