Nataša Bekvalac: Nema pogrešnih muškaraca

Gloria 18.10.2018 15:55
Nataša Bekvalac: Nema pogrešnih muškaraca


Nataša Bekvalac je prethodnih nekoliko meseci prošla kroz pravu golgotu kada je navodno pretukao suprug Luka Lazukić. Sudski proces je još uvek u toku, a pevačica je prvi put javno govorila o svemu.Pevačica do sad ni u jednom trenutku nije želela javno da govori o tome. Sada, nekoliko meseci nakon svega, novosadska barbika odlučila je da više ne ćuti, pa je o svemu što joj se dogodilo prvi put javno govorila.

Naime, Nataša je večeras gostovala u emisiji “Amidži šou” gde je govorila o svemu što je snašlo. Ognjen Amidžić je upitao pevačicu šta misli da li je sve moglo drugačije kada sagleda sve sa ove distance, na šta je ona iskreno odgovorila:

Ovim pitanjem me vraćaš na jedan film koji se zove “Neverna žena”. Sad me ti pitaš da li je moglo drugačije. Film je takav da živi jedan život dosadnjikav, sreće tipa, kreće priča sa njim i onda se vraća sve na početak gde ona klikće na njega i ništa se nije desilo zapravo. Sve je moglo drugačije – rekla je sa setom u glasu Nataša.

Ipak, pevačica je sigurna da će jednog dana naći muškarca po svojoj meri.

Nema pogrešnih muškaraca nego ima pravih u datom trenutku. Ja želim da stanem ispred ogledala i da se meni dopadne ono što vidim. I nadam se da ću tako privući i muškarca koji će se meni dopasti – rekla je pevačica, prenosi pink.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak