Novi detalji horora kod Žablja: Ubila muža posle svađe, pa rekla da se sam ubo nožem

Novosti 18.10.2018 10:46
Novi detalji horora kod Žablja: Ubila muža posle svađe, pa rekla da se sam ubo nožem


Uhapšena Jelena I. zbog sumnje da je usmrtila Branislava Đorđevića kod Žablja. Povređen legao da spava i preminuo u toku noći zbog krvarenjaSVAĐA vanbračnih supružnika u Gospođincima kod Žablja, završena je tragično. Policija je uhapsila Jelenu I. (38), zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka, usmrtila deset godina starijeg Branislava Đorđevića, sa kojim je nekoliko godina živela u vanbračnoj zajednici u njegovoj kući.

Za tragičnu svađu u Svetojovanskoj 6b, saznalo se tek u ponedeljak ujutro oko šest sati, kada je Jelena pozvala policiju u obližnjem Žablju i rekla da je njen muž umro u snu. Najpre je tvrdila da se Branislav sam ubo nožem u grudni koš, posle čega je, navodno, legao da spava.

- Ispričala je da su se te večeri svađali i da je u jednom trenutku, dok je trajala prepirka, dograbio nož i sam sebe ubo - saznajemo nezvanično.

- Tvrdila je da je posle toga legao da spava. Kada se ujutro probudila, videla je da Branislav ne diše i ne daje znake života, te je obavestila policiju.

Ispostavilo se, međutim, da čovek nije sam sebe povredio i da je preminuo usled unutrašnjeg krvarenja. Ona je osumnjičena za teško ubistvo i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Za tragediju u kući u kojoj su živeli Jelena i Branislav, komšije su saznale tek kada su videli policiju, koja je posle uviđaja odvela ženu. I u policiji je u početku ostala pri svojim tvrdnjama, uporno ponavljajući da je Branislav sam sebe povredio. Osumnjičena je podvrgnuta i poligrafskom ispitivanju, koje, kako saznajemo, nije prošla.

- U nedelju u popodnevnim satima sam ih videla na ulici, šetali su psa, i svađali su se, a zbog čega, nije mi poznato - ispričala je jedna meštanka. - Oboje su bili bez posla, a ona je povremeno išla i radila sezonske poslove na njivama kod meštana.

Pojedini žitelji Gospođinaca, kažu da su vanbračni supružnici, osim po čestim svađama bili poznati i po tome što su voleli često da se "druže" sa čašicom, pa veruju da su i te kobne večeri pili alkohol.

- Branislav je bio bolestan, navodno je imao epilepsiju i zbog toga je koristio lekove, ali se alkohola nije odrekao - veli jedan od komšija.  

IMALA SUKOB SA ZAKONOM 

JELENA je, po tvrdnjama pojedinih meštana Gospođinaca, i ranije dolazila u sukob sa zakonom. - Tog dana kada je uhapšena, došao je jedan čovek, rekao je da je iz suda i da je traži navodno zbog neke krađe - ispričali su meštani.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak