Pijani Krajinović spopadao Milicu Pavlović, ona ga 'oduvala'

Alo 12.10.2018 15:10
Pijani Krajinović spopadao Milicu Pavlović, ona ga 'oduvala'


Koga briga za teniski turnir u Šangaju, kada u Beogradu Milica Pavlović peva i zavodi seksi plesom u prekratkoj haljinici? Definitivno Filipa Krajinovića.S obzirom na to da se srpski teniser nije plasirao u drugo kolo turnira jer je poražen od Kajla Edmunda, vratio se u Srbiju, gde lumpuje i pije kao da je osvojio sve moguće teniske trofeje.

Filip je sinoć došao sam u klub u kom je pevala Milica Pavlović. Teniser je bio u vidno alkoholisanom stanju. U jednom od centralnih separea čekalo ga je društvo, međutim, njemu je bila zanimljivija pevačica. Milica je profesionalno postupila i potpuno je ignorisala tenisera.

No, krenimo redom! 

Iako Filip tvrdi da mu je voditeljka Nina Radulović i dalje devojka, ekipa „Alo!“, koja se zatekla na nastupu pop zvezde Milice Pavlović, nije stekla takav utisak. Naime, Filip je u klub „Kasina“ došao u vidno alkoholisanom stanju, i to sam. U jednom od centralnih separea čekalo ga je društvo, međutim, njemu je bila zanimljivija pevačica.

Krajinović je, očigledno ponesen ljubavnim zanosom, rešio da zavede Milicu Pavlović, koja je te večeri žarila i palila sa bine poznatog kluba. 

Oni koji su ga prepoznali bili su šokirani činjenicom da je Krajinović toliko pijan, da jedva stoji na nogama. Teniser je prišao bini, otvorio usta kao malo dete i pohotno, oblizujući se, gledao u pravcu seksi sinjorite. Uporno je pružao ruke ka njoj, ali s obzirom na to da je na bini svetlo jako, te da Milica teško može da razazna lica u publici, Krajinović je ostao uskraćen za dodir.

Verujemo da, čak i da ga je prepoznala, Pavlovićeva ne bi stupila u bliski kontakt sa njim, s obzirom na to da je profesionalac, te da se nikada ne odvaja od muzičara na bini kako bi ćakulala sa gostima.

No, ako koza laže, rog definitivno ne laže! Fotografije koje su nastale te večeri u prepunom klubu svedoče da će Ninu Radulović, ako je još sa Krajinovićem, nakon ovih saznanja definitivno zaboleti glava, te da je ovog puta među njima stvarno kraj.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak