Emina i turski milioner u centru skandala

Novosti 11.10.2018 15:11
Emina i turski milioner u centru skandala


- Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga! - poručila je EminaEMINA Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske stupce u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala, zbog detalja iznetih u emisiji

Naime, voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari".

Eminin dečko milioner bio je pet godina u braku sa seksi zubarkom, a čim je došlo do razvoda dogodio se neviđeni skandal! (FOTO)

One su na nacionalnoj televiziji iznele navodno proverene "pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin", ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga.

Kako se priča, Emina i Sadetin u hotelu su boravili jer u blizini istog grade kamenu kuću, pa su odatle navodno nadgledali radove.

Emina Jahović i Sadetin SaranEmina i turski milioner u centru skandala: Pevačica se nakon emisije oglasila otvorenim pismom

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe oglasila putem Instagrama, napisavši da će podneti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - deo je Emininog pisma.

Podsetimo, Emina nekoliko dana boravi u Srbiji zarad potreba snimanja novog spota, a njeni sinovi su sa svojim ocem Mustafom Sandalom u Istanbulu.

Pogledajte i snimak iz sporne emisije:
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak