Novi problemi: Nataša Bekvalac ostala bez advokata

Alo 10.10.2018 05:40
Novi problemi: Nataša Bekvalac ostala bez advokata


Advokatska kancelarija 'Aleksić' otkazala je punomoćje pevačici Nataši Bekvalac koju je zastupala 10 godina.Advokatska kancelarija "Aleksić sa saradnicima" više ne sarađuje sa pevačicom Natašom Bekvalac, u svim postupcima. 

Među njima je sudski postupak za starateljstvo nad detetom, porodično nasilje sa suprugom u kojem ima status oštećene i drugi.

- Naš kolegijum je odlučio da je prekid saradnje sa Natašom Bekvalac logičan sled događaja. Sagledali smo sve predmete koje smo vodili u njeno ime i zaključuili da smo dobar posao uradili i gospođa Bekvalac je rezultatima bila zadovoljna. Međutim, zbog obima posla koji kancelarija "Aleksic sa saradnicima" ima sa preko 200 zaposlenih u Beogradu i Novom sadu, rešili smo da pevačici otkažemo punomoćje zbog predmeta koji su za nas manje relevantni ili čak irelevantni - rekla je advokatica koja je član kolegijuma kancelarije "Aleksić sa saradnicima".

Vlasnik advokatske kancelarije koja je do sada zastupala Natašu, dr Nemanja Aleksić, potvrdio je da je saradnju sa njegovim timom Bekvalčeva zaista i okončala.

- Ne želim da komentarišem odluku kolegijuma kancelarije "Aleksic sa saradnicima", a gospođi Bekvalac želim sve najbolje u poslovnom i privatnom životu - rekao je Aleksić.

Natašu Bekvalac će od sada zastupati kancelarija "Ateljević".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak