Tragedija se nastavlja: Osma žrtva horora na auto-putu

Blic 10.10.2018 10:43
Tragedija se nastavlja: Osma žrtva horora na auto-putu


Nesrećni muškarac osma je žrtva dva jeziva lančana sudara koja su se dogodila u isto vreme, na istom mestu, samo u različitim smerovima.N. S. (34) iz Ćuprije koji je juče teško povređen u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Niš, rano jutros podlegao je povredama u Kliničkom centru "Niš". 

Povređeni N.S. juče popodne primljen je u jako teškom stanju u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, a preminuo je jutros oko osam sati.

- Na prijemu je bio bez svesti, nekomunikativan i životno ugrožen. Imao je takozvanu politraumu, odnosno mnoge teške povrede. Lekari su započeli reanimaciju. Ali, pored svih napora lekara i medicinskog osoblja, borba za život ovog pacijenta nije uspela - navode za "Blic" u KC "Niš".

Preostala dvojica pacijenta koja su prebačena u Niš, kako navodi RTS, trenutno su dobro - D. P. (34) ima teške povrede - prelom karlice i koštanih struktura kicmenog stuba, a A.I. ima povrede mišica vrata, ali nije životno ugrožen.

U lančanim udesima juče na auto-putu poginuli su Marija Čajetinac (33) iz Beograda, Pretik Jan (35) iz Vojvodine, Burin D. (37) iz Makedonije, Ljudmil R. (37) iz Makedonije, Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu, Mile Vidanović, njen suprug, advokat i Predrag Antonijević (31), vozač kamiona.

Do stravičnih udesa došlo je oko 7.20 sati juče ujutro kada je jedan kamion naglo zakočio nakon što je upao u gustu maglu na auto-putu, a samo par sekundi nakon toga u njega su počela da se zakucavaju vozila.

U udesima je povređeno više od 35 ljudi, a oštećeno više od 40 vozila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak