Šta je Matić hteo da poruči na Instagramu?

RTS 10.10.2018 09:45
Šta je Matić hteo da poruči na Instagramu?


Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Matić uzburkao je javnost objavom na Instagramu u kojoj je napisao da je Srbija spremna ponovo da ga izda, ali nije najjasnije objasnio na šta je tačno mislio.Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Matić uzburkao je javnost objavom na Instagramu u kojoj je napisao da je Srbija spremna ponovo da ga izda, ali nije najjasnije objasnio na šta je tačno mislio.

Kako je ranije saopštio Fudbalski savez Srbije, as Mančester junajteda zbog povrede zadobijene proteklog vikenda protiv Njukasla neće moći da pomogne saigračima protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, ali je bilo najava da otputuje u Podgoricu zajedno sa menadžerom Žozeom Morinjom.

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", ostao je nedorečen Matić u poruci govoreći o sebi u trećem licu jednine.

Matić se juče nije pojavio na okupljanju reprezentacije u Kući fudbala u Staroj Pazovi, za razliku od kapitena Aleksandra Kolarova, koji takođe zbog povrede propušta ovu akciju.

On je i ranije izražavao nezadovoljstvo na društvenim mrežama, tada prema srpskim medijima rečima da će ih bojkotovati, ali se kasnije predomislio.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak