Jeziva svedočanstva nesreće na auto-putu

Novosti 09.10.2018 16:40
Jeziva svedočanstva nesreće na auto-putu


Svedoci nezapamćenog udesa na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine, na kom su se dogodila dva lančana sudara, kažu da je prizor na licu mesta stravičanSvedoci nezapamćenog udesa na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine, na kom su se dogodila dva lančana sudara, kažu da je prizor na licu mesta stravičan. Na licu mesta su vatrogasci, spasioci, brojni lekari, policija...

Prizor na auto-putu je jeziv, sudarilo se nekoliko kamiona i par automobila koji su gotovo uništeni, spljeskani. Svedoci su u šoku od jezvog prizora.

- Bilo je jako nepregledno, video sam pored sebe u kolima mrtvu ženu,a pored nje dvoje dece... - rekao je jedan od očevidaca horora na auto-putu.

Uzrok nesreće je gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

- Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju - posvedočio je za RTS jedna od vozača.

U dva lančana udesa koja su se dogodila u gotovo isto vreme, na istom mestu, samo u suprotnim smerovima na auto-putu, poginulo je šestoro ljudi, a više od 25 je povređeno.

Saobraćaj u oba smera je zaustavljen.

Jeziva svedočanstva nesreće na auto-putu

Ostaci smrskanih vozila u obe trake, stradalo petoro srpskih i dva makedonska državljanina

Najverovatnije zbog vožnje neprilagođene uslovima, zbog velike magle, u stravičnim sudarima desetine vozila, stradalo je ukupno sedam osoba, a 25 je povređeno.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak