Luksuzni kompleks uskoro gotov: Harisova vila košta 2.000.000 evra

Kurir 09.10.2018 00:05
Luksuzni kompleks uskoro gotov: Harisova vila košta 2.000.000 evra


Haris Džinović polako, ali sigurno gradi svoj luksuzni dom na Senjaku.Pevač je, podsetimo, početkom prošle godine kupio plac u blizini stadiona "Grafičar", a ubrzo je i počeo da zida vilu koja će navodno vredeti čak dva miliona evra. Na tom placu se nalazila kuća koju Džinović nije želeo da renovira, već ju je srušio i krenuo ispočetka da pravi dom po svom. U svemu je učestvovala i njegova supruga Melina, kojoj se baš ova lokacije najviše i svidela.

Naša ekipa posetila je juče kraj u kojem će porodica Džinović da svije novo porodično gnezdo, a tamo smo sreli komšije koje su oduševljene što će im baš oni biti prvi susedi. 

- Da, da, tu je Harisova zgrada. Idete malo niše niz ulicu i sa leve strane se nalazi plac. Čini mi se da su radovi do pola već gotovi. Vredna je to nekrenina. Videli smo da je angažovao izvođače radova i da sve teče po planu. I pevač često dolazi da nadgleda situaciju na terenu. Tu je i čuvar koji danonoćno čuva zidove i materijal. Čuli smo i da Haris nije ništa prepuštao slučaju, već je želeo da učestvuje u svakom deliću gradnje svog luksuznog kompleksa - rekao nam je ljubazno komšija koji je želeo da ostane anoniman. 

I naš izvor blizak porodici Džinović kaže da pevač planira da se sa porodicom useli do proleća sledeće godine. 

- Oni su želeli da se usele već do kraja ove godine, ali to nije moguće. Grubi radovi su maltene završeni, ali ima tu još dosta posla. Gornji sprat je predviđen za njihove naslednike, dok se u donjem delu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje i oko dvorišta koje je takođe prostrano. Bie to moderna nekretnina i verujem da će uživati u njoj - završava naš sagovornik.

Podsetimo, Haris i njegova lepša polovina su sa decom Đinom i Kanom deset godina živeli u kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu, koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković. Oni su tu vilu iznajmljivali, a kada je Bošković rešio da je proda, pevač nije imao dva miliona evra da je kupi. Zato je odlučio da kupi plac i natenane sagradi dom po svom ukusu, koji će sa manje ulaganja, na kraju vredeti isto. Džinovići su na Banovom brdu navikli na komfor, a nema sumnje da će tako biti i na Senjaku, pogotovo jer će i eksterijer i enterijer biti uređen prema njihovim željama.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Džinovićima, ali su bili nedostupni.


Imovinska karta

NEKRETNINE U SARAJEVU, BEOGRADU I U FRANCUSKOJ 

Haris Džinović poseduje nekoliko nekretnina. On u svom rodnom Sarajevu ima kuću. U Beogradu na Bežanijskoj kosi ima luksuzan stan, a ima i nekretninu u Francuskoj. Pevac odavno ima francusko državljanstvo, a u njihovoj državi je i zdravstveno osiguran. Naravno, kako zakon nalaže, on svake godine tamo uredno plaća i porez. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak