Fatalne veze kriminalaca i lepotica: One su izabrale 'opasne momke'

Blic 08.10.2018 11:29
Fatalne veze kriminalaca i lepotica: One su izabrale 'opasne momke'


Bivše ili sadašnje misice, modeli, estradne zvezde - devojke su koje su navikle na život na visokoj nozi, sa svojim jačim polovinama - kontroverznim biznismenima koji su deo kriminalnog miljea - žive bajke pune luksuznih putovanja, odeće i lagodnog života - dok ne odjeknu pucnji ili detonacija.Fotografije nasmejanog srpskog “kralja dijamanata” Đorđa Mihaljevića (44) u Johanezburgu u društvu svoje prelepe izabranice, bivše bugarske misice Natalije Gurkove, donedavno su preplavljivale Instagram. Natalija nije krila koliko uživa u raskošnom životu, večerama i putovanjima od Kariba do Đorđeve rodne Crne Gore. A onda je Mihaljević ubijen.

Ovakav scenario odigrao se nekoliko puta samo ove godine: veze lepotica i muškaraca s one strane zakona brutalno su prekidane obračunima u podzemlju.

Olat Bilbao Gonzales 
Olat Bilbao Gonzales

Međutim, svedoci smo da ovim devojkama upuštanje u vezu sa kriminalcima može potencijalno i da stavi metu na čelo.

Španska misica Olac Bilbao Gonzales (20) umalo je ostala bez nogu u eksploziji podmetnutoj pod automobil njenog dečka Strahinje Stojanovića (28) u zemunskom naselju Galenika. Stojanović je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo Nikole, brata Luke Bojovića, i Miloša Vidakovića, svog kuma. Mis Marbelje 2014. bila je samo kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova.

 Jovan Vukotić i Dejana Živković

Vođa škaljarskog klana Kotoranin Jovica Vukotić (38), koji je 11. septembra ove godine uhapšen u Turskoj sa lažnim dokumentima, svojevremeno je bio u emotivnoj vezi sa srpskom manekenkom Dejanom Živković (26).

Veza je bila javna tajna, premda je takođe poznato da je Vukotić oženjen i da ima decu. Iako su pojedini mediji preneli da je manekenka u trenutku hapšenja Vukotića bila sa njim, Živkovićeva je za „Blic” demantovala navode.

- U momentu kad je Jovan uhapšen, nisam bila u Turskoj. Već mesec dana sam u Beogradu i hapšenje nema apsolutno nikakve veze sa mnom. Kao i vi, sve sam saznala iz medija - rekla je Dejana za „Blic”. 

 Olac Bilbao Gonzales i Strahinja Stojanović

Za vezu Strahinje Stojanovića (28) i Olac Bilbao Gonzales (20), mis Marbelje, saznalo se sredinom avgusta i to nakon - bombaškog napada.

Za ovu devojku rođendansko putovanje u Srbiju (20. rođendan proslavila je 2. avgusta) umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Manje od 24 sata ranije španska misica je, kako saznajemo, stigla u Srbiju. Ona je zadobila opekotine četvrtog stepena i lekari Vojnomedicinske akademije više od mesec dana borili su se da joj sačuvaju noge. Početkom septembra ona je puštena na kućno lečenje i njeno opšte stanje je dobro.

 Željko Rutović i Mirjana Božović

Željko Rutović, kontroverzni biznismen i navodni vođe zvezdarske kriminalne grupe za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je prošle godine u hotelu „Prag” pucao u vlasnika „Hepi” televizije Predraga Rankovića Peconija, oženjen je bivšom misicom Srbije i učesnicom „Farme” Mirjanom Božović. Željko sa Mirjanom ima troje dece, sina Ognjena i blizance Radmilu i Vasilija. Rutović se odmah po dolasku u hotel posvađao sa Rankovićem pitajući „šta će ove silikonuše ovde”, nakon čega je krenula žučna rasprava oko devojaka. Negde u tom metežu Rutović je, navodno, izvukao pištolj i upucao biznismena. Od tada mu se gubi svaki trag, pa mu se i sudi u odsustvu.

 Đorđe Mihaljević i Natalija Gurkova

Vlasnik kompanija za prodaju nakita Đorđe Mihaljević, koji je izrešetan pre nekoliko dana u predgrađu Johanezburga u svom „poršeu”, bio je skoro deset godina u skladnom braku sa Natalijom Gurkovom Mihaljević, nekadašnjom misicom Bugarske. Kako su preneli južnoafrički mediji, iza sebe je ostavio dvoje dece. 

Mihaljević je izrešetan kada se vraćao kući iz restorana u Johanezburgu. Kada se zaustavio na semaforu, njegovom „poršeu” prišli su napadači na motorima i zapucali.

Iako teško ranjen, pokušao je da nastavi vožnju, međutim nakon 100 metara zaustavio je automobil, izašao iz njega i pao mrtav nasred ulice. Njegova supruga u trenutku ubistva nije bila sa njim, a kako prenose lokalni mediji, mesecima unazad molila ga je da napuste Johanezburg jer se tamo nije osećala bezbedno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak