Džastin Biber i Hejli Boldvin: Venčanje bez predbračnog ugovora

Mondo 07.10.2018 00:39
Džastin Biber i Hejli Boldvin: Venčanje bez predbračnog ugovora


Pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Boldvin su muž i žena! Džastin je oženio prelepu manekenku bez predbračnog ugovora, pa ukoliko dođe do razvoda Hejli će otići sa 125 miliona u džepuZamislite samo koliko će miliona brojati mlada manekenka kada jednog dana reši da joj je dosta...

Iako je glumac Alek Boldvin, stric jedne od najatraktivnijih manekenka na svetu izjavio da se par venčao na brzaka, mediji su i dalje trčkarali za pevačem i "verenicom" pokušavajući da uhvate trenutak kada će otići kod matičara.

Nedavno su pisali i da su Biber, čije je bogatstvo procenjeno na 250 miliona dolara i Hejli sklopili predbračni ugovor, ali od svega što su pisali - šipak!

Stric je bio u pravu sve vreme!

Biber je oženio lepu manekenku i NIJE potpisao predbračni ugovor - što znači da će u slučaju razvoda, manekenki pripasti 125 miliona dolara.

"Nismo još uvek venčani..."

U očima zakona slavni par jeste ozvaničio svoju vezu, ali kako kažu, dok se to ne dogodi i u crkvi, nisu u braku.

Džastin Biber i Hejli Boldvin rekli su jedno drugom "da" pred matičarem, ali oboje smatraju da nisu zvanično u braku dok to ne kažu i pred Bogom.

Još uvek nije poznato kada će se venčanje u crkvi dogoditi, a mnogi se pitaju, ako su mladenci ovakvog stava, zašto su se uopšte i venčavali u opštini.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak