Gola Severina - Bivši ne biraju sredstva

Mondo 07.10.2018 00:28
Gola Severina - Bivši ne biraju sredstva


Mesec dana nakon skandala s golišavim slikama - novi skandal s golišavim slikama!Hrvatska pevačica Severina Kojić doživela je pravi šok kada je njen privatni snimak eksplicitnog sadržaja sa Milanom Lučićem na jahti 2004. godine procureo u javnost. Potom kada su u avgustu ove godine objavljene golišave fotke, a sada...

Baš kao i pre mesec i po dana, na jednom Internet sajtu su osvanule slike gole Severine - neke su golišavi selfiji, poput onih na kojima samo u gaćicama pere zube, a nekoliko slika je uslikao neko drugi - one na kojima leži tako da joj noge pokrivaju telo "obučena" samo u crvene cipele.

U avgustu ove godine su objavljene slike na kojima je Severina potpuno obnažena i u kompromitujućim pozama, samo ovoga puta sama i u selfi varijantama, za koje je njen menadžer rekao da su "nameštaljke i osvete bivših partnera".

Videćemo šta će sada reći!

Bivši ne biraju sredstva

Pre mesec i po dana "gola Severina" je takođe "harala Internetom" i tada je njen menadžer Tomislav Petrović izjavio da se radi o "nameštaljkama bivših partnera".

Sada se ponovo oglasio kako bi prokomentarisao slike na kojima je "obučena u crvene potpetice" i evo šta je rekao:

"Kao i u slučaju pre mesec i po dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vreme i u kojoj se ne biraju sredstva", rekao je Petrović, prenosi "Alo".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak