Emina ostaje bez kuće i alimentacije?! Mustafa odlepio kad je čuo detalje afere biznismena i njegove bivše žene

Espresso 06.10.2018 18:57
Emina ostaje bez kuće i alimentacije?! Mustafa odlepio kad je čuo detalje afere biznismena i njegove bivše žene


Vest da se Emina Jahović viđa sa turskim multimilijarderom Sadetinom Aranom odjennula je kao bomba u turskim, ali i srpskim medijima.Međutim, to nije bilo najinteresantnije, a ono što je najviše uzbudilo tursku javnost je informacija da je pevačicu i Milijardera upozao upravo Eminin bivši suprug, Mustafa Sandal.

To je probudilo nove sumnje, a to je da su se Emina i Sadetin viđali i tokom njenog braka sa Mustafom o čemu turski medIji sada nagađaju. I kako tvrde njihovi izvor, Sandal je zbog toga besan budući da je tokom razvoda supruzi ostavio kuću i starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom.

Mustafa je, navodno, na različitim poljima sarađivao sa Saranom, te je bilo neizbežno da ga upozna sa sada već bivšom ženom, Eminom. Pošto je ljubavni život Sarana uvek pod budnim okom javnosti, sada se sumnja da njegova romansa sa Eminom traje mnogo duže.

- Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Sadetinom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludeo. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je dobio sumnju da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka - pišu turski mediji.

Oni takođe otkrivaju da čim je Mustafa saznao za njihovu vezu, odmah je pozvao Emininog brata Mirsada i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala.

Mustafa je pevačici ostavio kuću u Istanbulu, a za sinove plaća ogromnu alimentaciju. Međutim, nakon ove sumnje za prevaru, Sandal razmišlja o tome da promeni ovu odluku.

"Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku", vikao je Sandal na sastanku sa Emininim bratom i svojim advokatom.

Saranovo bogatstvo se procenjuje u milijardama, njegova kompanija između ostalog poseduje medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge.

Njihova afera je otkrivena u Nemačkoj gde se tajno sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele. A potvrda je stigla od samog Sarana koji je nedavno objavio fotogrfaiju sa Eminom i u opisu stavio da je reč o njegovoj ćerki. Ipak, mediji su prozreli ovaj potez i dokazivali da je ipak reč o popularnoj pevačici. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak