Evo kakav je otac Tom Kruz! Godinama nije video svoju ćerku ...

Kurir 06.10.2018 17:24
Evo kakav je otac Tom Kruz! Godinama nije video svoju ćerku ...


Tom Kruz nije imao kontakt sa svojom ćerkom Suri od razvoda sa Kejti Holms, a razlozi koji stoje iza njegove odluke su prilično šokantni.Poznati holivudski glumac Tom Kruz godinama nije video svoju ćerku Suri Kruz (12), koju je dobio u braku sa glumicom Kejt Holms (39). Nakon razvoda od nje, koja je dobila starateljstvo nad ćerkom, Tom je dobio pravo da viđa dete 10 dana mesečno, ali on to ne koristi

Američki mediji pretpostavljaju da Tom ne želi da viđa devojčicu jer ona nije pristalica Sajentološke crkve. Poslednja fotografija na kojoj su otac i ćerka nastala je 2013. godine.

Evo kakav je otac Tom Kruz! Godinama nije video svoju ćerku ...

Podsetimo, glumca je u Sajentološku crkvu uvela prva supruga, Mimi Rodrigez, a nagađa se da je crkva Tomu birala drugu i treću suprugu, Nikol Kidman i Kejti Holms.

Inače, sajentologija uči ljude da su besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu. Njen metod duhovne rehabilitacije je vrsta savetovanje, u kojoj ljudi ponovo proživljavaju bolne i traumatske događaje iz svoje prošlosti, kako bi se oslobodili njihovih ograničavajućih efekata.  

Habard je sajentologiju opisao kao religiju, pa je 1953. godine u Nju Džerziju

osnovao Sajentološku crkvu.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak