Novi detalji pogibije dečaka: Mali Nebojša potrčao ka majci i otišao u smrt

Novosti 06.10.2018 14:54
Novi detalji pogibije dečaka: Mali Nebojša potrčao ka majci i otišao u smrt


Meštani sela Aljinovići: Zdravko je vozio veoma brzo. Kada je naišao na Iveziće, on je zasvirao da ih upozorio. U tom trenutku dečak je izašao na putSA troje dece se kretala jednom stranom puta, dok je dečak išao s druge. Zdravko je vozio veoma brzo, to su posvedočili ljudi koji su bili s njim u autu. Molili su ga da uspori, ali nije vredelo. Kada je naišao na Iveziće, on je zasvirao da ih upozorio. U tom trenutku dečak je izašao na put, i to pravo pred auto. Da li se uplašio sirene, pa je potrčao ka majci, ne znamo.

Ovako meštani sela Aljinovići opisuju stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo četvorogodišnji Nebojša Ivezić. Još ne mogu da poveruju da se ovakva tragedija dogodila u mestu udaljenom dvadesetak kilometara od Nove Varoši. Dečakovi majka Jelena, otac Nenad, njegova dva starija brata i mlađa sestrica skrhani su od bola.

Nezgoda se dogodila u četvrtak u ovom selu, na nekategorisanom putu kod stočne farme, kada je na dečaka naleteo "golf 2", kojim je upravljao Zdravko Topalović, inače kućni prijatelj porodice Ivezić. On je, kako saznajemo, bio pod dejstvom alkohola i odmah je uhapšen.

Jelena je posle udesa uzela u naručje sina, koji je još davao znake života. Jedan od komšija je odmah seo za automobil i povezao Iveziće ka bolnici u Novoj Varoši. Pozvana je i Hitna pomoć, koja im je krenula u susret. Dečak je, zbog ozbiljnosti povreda, odmah transportovan u Klinički centar Srbije, ali je, nažalost, preminuo.

POKUŠAO DA SE OBESI

KADA je uvideo šta se dogodilo, Zdravko je pokušao da se obesi, ali je brzom reakcijom policije i suseda sprečen u toj nameri. Do petka kasno po podne telo dečaka još nije bilo dopremljeno u rodnu kuću, pošto je rađena obdukcija.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak