Njihovi odgovori su nas oduševili: Kako momci zamišljaju devojku iz snova

Cosmopolitan 05.10.2018 22:41
Njihovi odgovori su nas oduševili: Kako momci zamišljaju devojku iz snova


Verovali ili ne, govorili su o osobinama i tek uzgred spomenuli fizički izgled. Bravo momci!Do sada smo vam otkrili potencijalne razloge zašto ste još uvek nesrećne i kako da to promenite, ali i brdo saveta zašto je sasvim u redu biti singl!

 A sada smo pitale i muškarce kakve devojke najviše vole, odnosno kako izgleda "idealna" žena za njih kako bismo uporedile koliko se naša mišljenja razlikuju od njihovog i po ovom pitanju.

Vama ostavljamo da to sami procenite nakon što pročitate odgovore koji su bili zabavni, maštoviti i iskreni. Pa krenimo redom:

"Super devojka je ona koja te istovremeno gura u smerovima za koje ni sam nisi znao da si sposoban, a isto tako sprečava te da radiš stvari za koje nisi sposoban."

"Čini te boljom, jačom i srećnijom osobom, a uopšte joj to nije svesna namera. Zasmejava te kad nema šanse da te neko nasmeje, a ti se trudiš da uzvratiš to u svakoj prilici."

"Zna da je voliš i ne koristi to."

"Trudiš se  da je zaslužiš."

"Ne postoji idealna žena, baš kao ni idealni muškarac. Pravi cilj je naći nekoga ko te voli usprkos svim  manama."

"Brižna prijateljica, vredna i uredna žena, ali bad girl samo u krevetu."

"Moja savršena žena ima oči poput letećih tanjira, velike i bleštave. U njima rado izgubim svoj put, ali pronađem sreću."

"Stabilna, zgodna, večna podrška."

 "Moja devojka."

 "Idealna žena - zgodna i pametna, zanimljiva, mudra, ali i duhovita. Koja može popiti, koja će pogledati i super seriju, dobar film, ali i zanimljivu utakmicu. Ona koja nema celi život isplaniran, već koja donosi neke odluke ad hoc. One važnije bolje da isplanira jer ja verojatno neću."

 "Zabavna, vredna, opuštena, pametna i društvena."

 "Snažna duhom, nežna, ženstvena, jednostavna, strastvena, senzualna, seksualna i inteligentna - da se može razgovarati s njom."

"Inteligentna, iskrena, spremna na kompromis, otvorena, pozitivna, podržava moje ciljeve, ali ima i svoje. Ne mora biti prelepa, jednostavno mora da bude barem približno luda kao ja."

"Ona koja se ne boji biti drugačija i pokazati ranjivu stranu. One 'lutke' s Instagrama su ionako samo za... gledanje :)."


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak