Da se smrzneš: Evo koliko je Dara Bubamara dala za novi stan

Svet 05.10.2018 21:18
Da se smrzneš: Evo koliko je Dara Bubamara dala za novi stan


Dara Bubamara se useljava u nekretninu od 170 m2 koju joj je prodao kreator Mladen Milivojević Baron, za koju je dala mnogo novca i u koju će dodatno da uloži cifru od koje se takođe vrti u glavi.Naime, Dara je iskeširala 200.000 evra za stan u rodnom Novom Sadu, za čije opremanje ulaže dodatnih 100.000 evra! Kako Srpski telegraf saznaje, luksuzni dupleks veličine 170 m2 koji je smešten u širem centru vojvođanske prestonice pazarila je od prijatelja Mladena Milivojevića Barona, koji godinama unazad brine o njenom stajlingu.

“Dara je već duže vreme tragala za nekretninom kako bi se preselila. Nju za stari stan vezuju razne uspomene kojih je želela da se otarasi. Ne želi više da boravi u domu u kome je živela sa bivšim suprugom Lakijem, ali i provodila teške samačke dane. Sada želi novi život sa sinom i novim dečkom i za to je i tražila prostran stan” – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

“Kada je čula da Baron prodaje svoj stan, odmah ga je pozvala i kaparisala. Oduševljena je što je prostran, ima čak tri spavaće sobe, dečju, dva kupatila, dva garderobera, pa i sobu za masažu. Terasa stana ima 30 m2 i u njoj će napraviti pravu malu oazu. Pogled sa terase se prostire na ceo Novi Sad, što je posebno oduševilo”, završava priču izvor.

Da se smrzneš: Evo koliko je Dara Bubamara dala za novi stan

Svoju strast prema brendiranim krpicama Dara Bubamara očigledno je prenela i na kuću, pa je tako za novi stan poručila versače vazu, koju je platila 1.000 evra.

Pravljena je od specijalnog porcelana, a ovo je jedan od najskupljih komada za kuću iz nove kolekcije poznatog brenda.

Kako dalje izvor navodi, Dara je već unajmila arhitekte kako bi opremili luksuzno njeno novo porodično gnezdo. Tako će se nameštaj samo za nju uvoziti iz Turske i Italije, a pevačica je spremna da izdvoji čak 100.000 evra kako bi ga opremila.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu, koja nije krila da je pazarila nekretninu:

“Posle Arene sam radila bukvalno svaki dan i zaslužila sam da promenim stan. Stari mi je dosadio i podseća me na razne životne periode koje hoću da izbrišem. Vreme je za novi stan i novu energiju i jedva čekam da se uselimo. Trenutno ga opremam i nadam se da će uskoro biti gotov”, rekla je Dara za Srpski telegraf.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak