Škola omladinskog preduzetništva na više lokacija u Novom Sadu

Radio 021 05.10.2018 11:46
Škola omladinskog preduzetništva na više lokacija u Novom Sadu


Novosadski edukativni centar poziva zainteresovane mlade da se priključe Školi društveno omladinskog preduzetništva, projektu koji se sastoji od niza radionica na temu zapošljavanja, podsticaja i pokretanja.Prva radionica pod naslovom "Prepoznaj i ostvari svoj potencijal" je u petak, 5. oktobra od 18 časova u OK klubu na Spensu. Tokom ove radionice učesnici će imati priliku da kroz interaktivne diskusije i kreativne vežbe prepoznaju sopstvene osobine, potencijale, želje i sklonosti u skladu sa kojima mogu odabrati odgovarajuće zanimanje i steći detaljne uvide u poslove koji ih interesuju.   
 
Naredna radionica je u ponedeljak, 8. oktobra od 18 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg, na kojoj će se prisutni baviti otključavanjem sopstvenih intelektualnih i preduzetničkih potencijala. Na ovoj radionici polaznici će saznati šta ih ometa da oslobode svoju originalnost, ideje i potencijale i šta treba da urade da bi to izveli.
 
U subotu, 13. oktobra od 10 časova u OK klubu na Spensu polaznici uče o fundraising-u ili prikupljanju sredstava za ideje ili projekte.
 
U sredu, 17. oktobra od 17 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg će se prisutni igrati sa društvenom igrom TriP, koja ima za cilj da učesnike provede kroz iskustvo stvaranja i razvoja društveno odgovornog preduzetničkog poduhvata. 
 
Svi sadržaji su besplatni, ali su prijave obavezne na mejl aleksandar@nec.rs.
 
Više o ovim i narednim radionicama Škole društveno omladinskog preduzetništva možete pogledati OVDE

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak