Од спорта до уметности у оквиру 'Дечје недеље'

Дневник 04.10.2018 22:54
Од спорта до уметности у оквиру 'Дечје недеље'


Данашњи програм 'Дечје недеље', која траје до 7. октобра, почиње у 9.15 часова представом 'Чудотворни извор' у 'Распустилишту', Радничка 20.На истом месту од 10 часова је предвиђена радионица „Од неспоразума до толеранције”, намењена ђацима основних школа. Пријаве за програме у „Распустилишту” су обавезне, и то на телефон 521-447.

Од 10 часова у вртићу „Палчица” је радионица ненасилне комуникације под називом „Језик жирафе – ЛОЛА програм”. У исто време, у позоришту „Театрило” је представа за децу на мађарском језику.

На Новосадском сајму, где се одржава Сајам спорта, у 11 часова ће учествовати ђаци основних и средњих школа. Показне вежбе самоодбране и кратка едукација о безбедности и насиљу, под слоганом „Одбрани се сам”, оржаће се од 14 часова у Сали за борилачке спортове на Спенсу. 

„Отворена врата музике” почињу од 17 часова у Друштву љубитеља музике „Дружицирање”, Илије Огрњановића 1, а програм је намењен деци и младима од четири до 16 година. Вокално-хорска радионица у АКУД „Соња Маринковић” почиње у 19.30 сати, Др Владимира Перића Валтера 3. Манифестацију организује Удружење „Живот као инспирација” уз подршку Града Новог Сада.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak