Ženstveno jesenje odelo

Novosti 03.10.2018 16:17
Ženstveno jesenje odelo


Sakoi su uglavnom strukirani što ih čini veoma ženstvenim, imaju jedno ili najviše dva dugmeta, a njihova dužina završava se na polovini bokovaVEROVATNO najzahvalniji komadi odeće su haljine i odela. Uz nekoliko zanimljivih i kvalitetnih primeraka nedostaju vam samo modni dodaci, pa da budete kompletno odeveni. I u svakoj prilici elegantni. Vest koja će usrećiti dame od stila jeste da su odela s proleća došla da bi se zadržala. Ova, jesenja, pogodna su za sve one dane kada vam nisu neophodne jakne, mantili ili kaputi.

A izbor je zaista prilagođen svim ukusima i ženskoj građi. Sakoi su uglavnom strukirani što ih čini veoma ženstvenim, imaju jedno ili najviše dva dugmeta (mada ima i onih bez dugmića, koji se kopčaju pojasevima od tkanine ili tračicama), a njihova dužina završava se na polovini bokova. Ispod njih ne morate ništa da nosite ili, pak, ukoliko ste konzervativniji, opredelite se za košulju koja se oko vrata završava mašnom (što je ove jeseni veoma moderno) ili čipkastu bluzu. Pantalone su klasičnog kroja, imaju nešto viši struk, a nogavice su uske ili se blago šire od kolena nadole.

Na ovom odevnom predmetu zastupljeni su svi ovogodišnji trendovi kada je reč o bojama i dezenima. Od jednobojnih, preovlađuju crvena, zelena, crna i zlatna, a od dezeniranih cvetna dvobojna ili u više boja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak