Novi rijaliti: Ana Nikolić 'skida' kilograme pred kamerama

Mondo 03.10.2018 15:06
Novi rijaliti: Ana Nikolić 'skida' kilograme pred kamerama


Ana Nikolić odlučila da višak kilograma s kojim se bori otkako se porodila, "skine" pre TV kamerama. Ideja je da se potpuno ogoli pre kamerama, da otkrije gde i kako živi, čime se hrani i sa kakvim iskušenjima se sve susreće. Ana Nikolić snima svoj rijaliti, želeći da pokaže svoj put ka gubljenju kilograma! S obzirom na to da je taj put veoma težak, pun suza i znoja, kao i na to da se sve žene susreću sa sličnim problemima, Nikolićeva je rešila da im bude primer.

"Hit" piše da Anini saradnici pripremaju rijaliti šou o običnom životu pevačke zvezde u kome će biti prikazani njeni realni problemi, nerviranje zbog viška kilograma, momenti kada je depresivna, tužna, ali i oni u kojima je odlučila da uradi nešto za sebe, svoje zdravlje i izgled.

Gledaoci će imati prilike da saznaju i koliko tačno Ana ima kilograma, jer su se pojedini tabloidi "gađali" sa različitim brojkama 120, 100, 90...

Sa Anom će raditi tim stručnjaka: treneri, nutricionisti, lekari...Ona će na taj zdrav način, pred brojnim gledaocima pokušati da povrati staru liniju.

Osim pevačicine borbe s kilogramima, gledaocima će biti prikazano i s kim se Nikolićeva druži, gde izlazi, kako sprema novi album...

Anini menadžeri su na ovu ideju došli, nakon što je Anin video na Instagramu, u kome govori da je u depresiji, jer je napunila 40 godina, za samo nekoliko sati pogledalo preko 200.000 ljudi.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak