Žizel Bundšen: Život mi se srušio kada sam saznala šta je Tom uradio

Mondo 03.10.2018 15:00
Žizel Bundšen: Život mi se srušio kada sam saznala šta je Tom uradio


Jedna od najuspešnijih svetskih manekenki u svojoj knjizi "Lekcije: Moj put ka smislu života" otkrila šta je zadesilo na početku veze sa Tomom Brejdijem.Žizel Bundšen je u svojoj knjizi opisala da joj se život okrenuo naglavačke, na samom početku veze sa Tomom Brejdijem, kada joj je on saopštio da je njegova bivša Bridžit Mojnahan trudna!

"Bili smo dva meseca u vezi kada mi je rekao da je Bridžit trudna. Sutradan je vest bila u svim novinama. Mislila sam da ću se srušiti", piše "anđeo u penziji".

Tom Brejdi je pre Žizel bio u vezi sa Bridžit dve godine. Ona je zatrudnela krajem novembra ili početkom decembra, jer se mali Džek rodio u avgustu.

"Želela sam da budem tu za Džeka i Toma, da im pomognem da se povežu. U početku je bilo teško, ali sam oduvek na Džeka gledala kao na svoje dete i kao inspiraciju da imam svoju decu kasnije".

Tom i Žizel imaju osmogodišnjeg sina Bendžamina i petogodišnju ćerku Vivijan.

"Iako nije bilo lako na početku, jer je Džek stigao, moje srce je postalo veće zbog te bebe".

Objašnjavajući zašto je rešila da otkrije sve u svojim memoarima "Lessons: My Path to a Meaningful Life", Žizel kaže da je došlo vreme da bude otvorena.

- Stvari mogu izgledati savršeno spolja, a da nemate pojma šta se zapravo dešava. Smatrala sam da treba da podelim sa svetom svoje slabosti, to me je navelo da shvatim da nikad ne bih menjala ništa od onog kroz šta sam prošla, jer sada sam ono što jesam baš zbog tih iskustava.          


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak