Muž je izblamirao u prenosu uživo: Tanja Savić se spetljala sa engleskim, on joj dolio so na ranu

Pink 02.10.2018 13:44
Muž je izblamirao u prenosu uživo: Tanja Savić se spetljala sa engleskim, on joj dolio so na ranu


Pevačicu Tanju Savić ponizio je suprug Dušan Jovančević i to pred nekoliko stotina fanova. Pevačica je pokušala da se našali, ali nije se nadala da će je on ovako sabotiratiPevačica Tanja Savić obratila se uživo svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, međutim to nije znao njen suprug, zbog čega se dogodio peh o kom sada bruje korisnici interneta.

Suprug pevačice, Dušan Jovanović pred velikim brojem pratilaca koji su u tom trenutku pratili Tanjin prenos, podsmevao se onim što Savićeva priča na engleskom jeziku koji ona i nije baš najbolje savladala.

Sve je krenulo kada je Tanja Savić rekla da je uživo u prenosu na ovoj mreži i da je u tom trenutku u Austriji bio mrak, a sve se odigralo u njihovoj porodičnoj kući.

Šta je ovo, majke ti? Tu se čuje naš glas i sve? Ou, šit (s*anje) - rekao je Dušan.
Ou, jea! Iz liv. Lajv - govorila je pevačica.

Dušan je zatim za Tanju imao i još jedno pitanje: "I šta sad, oni gledaju plafon?", posle čega je pevačica počela da doziva Boga, a njen suprug je za Savićevu imao jedan predlog.

Ajde, ostavi to. Nemoj da me snimaš. Why u'r fuc*ing idiot, pričaš engleski?! Thats ridicilous (Što si, je*eni idiot, pričaš engleski?! To je smešno) 

Nakon njegovog komentra na račun Tanjinog engleskog pevačici je postalo vidno neprijatno, pa je akcenat lajva prebacila na komunikaciju sa fanovima.

- Nemoj više. Ugasi to - žalio se Jovančević.

- Hoćeš da upoznaš moje fanove? "Dis iz maj hazbend" (ovo je moj muž) - rekla je Savićeva. 

- Tanja, šta se glupiraš, pričaš engleski… Šta znači ovo 300? Ne trebaju mi tvoji fanovi - bio je jasan Dušan.

- Toliko ljudi nas gleda - rekla je pevačica.

Nekoliko gledalaca lajva poslao je poruku Tanji da pozdravi lepog muža, na šta se Dušan nasmejao, pa su zajedno nastavili snimak nekoliko minuta.            


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak