Užas na Voždovcu: Majka izbola sina nožem

Telegraf 01.10.2018 11:38
Užas na Voždovcu: Majka izbola sina nožem


Beogradska policija uhapsila je Snežanu M. (48) koja je noćas nožem izbola sina Dragišu M. (22)Snežana Garača (48) nožem je juče ujutru u rame ubola sina Dragišu Mitrovića (22) u porodičnoj kući u beogradskom naselju Marinkova bara. Srećom, mladić je samo lakše povređen, a Snežani je alko-test pokazao da ima čak 1,2 promila alkohola u krvi.

Porodična drama dogodila se oko dva sata iza ponoći u Ulici Stefana Prvovenčanog. U policiji kažu da se za sada ne zna razlog napada.

- Pretpostavlja se da je ranjavanju prethodila svađa između majke i sina, ali se za sada ne zna zbog čega su se oni posvađali. U jednom trenutku je Snežana, koja je bila u alkoholisanom stanju, zgrabila nož i zarila ga sinu u rame - kaže sagovornik Informera iz policije.

O krvavom porodičnom obračunu, kako objašnjava sagovornik, odmah je pored policije obaveštena i Hitna pomoć, koja je ranjenog Dragišu Mitrovića prevezla u Urgentni centar.

- Lekari su mu ušili ranu i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. S druge strane, Snežana je uhapšena, a budući da je bila agresivna i vidno pijana, urađen je i alko-test koji je pokazao da je u trenutku napada imala više od 1,2 promila alkohola u krvi - rečeno je u policiji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak