Horoskop za 30.09.2018.

Alo 30.09.2018 07:58
Horoskop za 30.09.2018.
OVAN

POSAO: Možete da se oslonite na poslovnog partnera koji želi da postigne uspeh dovoljno veliki za oboje. Došao je trenutak da neko vreme prepustite kontrolu u njegove ruke.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete definitivno doneti odluku da li ostajete u nekoj vezi ili ne. Ukoliko ste sa Vagom, imate zajedničku budućnost. Možete da očekujete pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati i tegobe sa šećerom. Najbolje bi bilo da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

BIK

POSAO: Očekuje vas veoma naporan dan tokom kog ćete imati mnogo posla. Ipak, kada sve obavite nagrada sledi. Potrudite se da budete dovoljno uporni i istrajni u svojim planovima.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma nežna i prefinjena osoba, smišljate način da joj priđete da se upoznate. Potrebam vam je kreativan pristup kako bi zadobili njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina ali i da više odmarate. Dajte sebi oduška i ugađajte svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Brzo ćete završiti većinu poslovnih obaveza i zahvaljujući tome vam ostaje višak slobodnog vremena. Možete da očekujete veoma opušten nedeljni dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni očekuje vas susret sa osobom sa kojom možete imati jako kvalitetnu emotivnu vezu. Pred vama je faza u kojoj ćete se ponovo zaljubiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Moguće su manje tegobe vezane za krvni pritisak. Pred vama je period u kojem su naglašene nove tegobe na polju zdravlja pa budite oprezni.

RAK

POSAO: Možete da očekujete komplikacije ako budete dopustili da se neko iz vašeg porodičnog okruženja meša u vaš posao. Očekuje vas faza u kojoj će biti dosta rasprava i tenzije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma temperamentno ali i zaštitnički nastrojeno u odnosu sa vama. Moguće je da vam se dopada njen pristup i da ste spremni na sve sa njom.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni tokom današnjeg dana pa povedite računa o ishrani. Generalno je stomak jedna od vaših najslabijih tačaka na telu.

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali kraće putovanje treba da imate u vidu da su moguće manje komplikacije i problemi. Pred vama je faza u kojoj ćete na svim stranama imati otežanja.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje prilično napeta i deo krivice za to jeste na vama. Dolazi vreme u kojem treba da razmislite o svojim željama i prioritetima.

ZDRAVLJE: Ukoliko se jave bolovi u grlu moguća je upala. Pred vama je period u kojem će biti nekih novih tegoba na polju zdravlja koje se javljaju zbog oslabljenog imuniteta.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas finansijsko poboljšanje i osmeh vam se konačno vraća na lice. Vama je novac veoma važan. Niste spremni da se odreknete svoje zarade, radije se odričete slobodnog vremena.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom jasno raščistite neku situaciju koja vas opterećuje. Sada je vreme da se sve iskreno kaže i da se reše problemi.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit kod vas. Danas ste generalno preopterećeni pa može da se desi i da previše jedete na nervnoj bazi. Pokušajte da nađete način da se umirite.

VAGA

POSAO: Na vama je da svoj posao organizujete u skladu sa onim što vam odgovara. Potrudite se da tako i bude. Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude jer vam neće pomoći.

LJUBAV: Zaljubljeni ste ali niste toga dovoljno svesni. Spontano ćete se zbližiti sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da sve ide nekako brzo, ali ne i isforsirano već prirodno.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Očekuje vas dan tokom kojeg vas generalno prati manjak energije. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za san i opuštanje koje vam je potrebno.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da pokažete svoju nervozu i nesigurnost i kontaktu sa ljudima koji vam predstavljaju konkurenciju. Možete da očekujete nove konflikte na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna zauzeta osoba koja očigledno ima interesovanje prema vama. Niste sigurni da li želite da se upustite u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i nesanicu. Moguće je da imate i probleme sa nervozom i da ste generalno opterećeni svim i svačim. Potreban vam je neki izduvni ventil u životu.

STRELAC

POSAO: Možete da se oslonite na svoje saradnike koji su prijateljski nastrojeni prema vama i žele vam pružiti pomoć. Današnji dan vam je veoma povoljno postavljen za polje posla.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko kruga prijatelja u prethodnom periodu. Spremni ste da naoravite prvi korak ka komunikaciji sa njom i da joj pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nervnim sistemom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da dođete do poslovnog unapređenja sreća će vam se danas konačno osmehnuti! Iako je nedelja očekuju vas neke važne promene na polju posla.

LJUBAV: Vreme je da počnete da pravite ozbiljne planove sa osobom sa kojom trenutno imate neku vrstu ljubavnog odnosa. Očekuje vas faza u kojoj je moguć zajednilki život i brak.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Veoma szte napezi a mogući su i problemi sa kičmom i k

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete značajno poboljšati svoju finansijsku situaciju. Generalno možete napredovati kroz pomoć iz inostranstva.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da osvojite jednu neobičnu osobu koja vam se već duže vreme dopada. Samo napred! Pred vama je faza u kojoj će biti mnogo lepih promena.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema na ovom polju! Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno. Danas se posvetite sebi i dragim ljudima, uživajte u lepom danu.

RIBE

POSAO: Nepovoljan je dan za finansije. Izbegavajte bilo kakve veće ili neplanirane troškove. Nije dobar trenutak za ulaganja, pozajmice ili trošenje veće sume novca.

LJUBAV: Iako vam se dopada jedna osoba ne želite da se upustite u vezu za koju smatrate da nema budućnost. Polako sazrevate. Za sebe želite nešto više jer znate koliko vredite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih opijata. Sada možete biti skloni destruktivnom ponašanju i treba izbeći takav obrazac ponašanja. Okrenite se pozitivnim stvarima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak