Horor u Rusiji: Natalija pojela 30 ljudi, u stanu joj našli skuvane delove Jeleninog tela, a tek kada su otvorili zamrzivač...

Alo 30.09.2018 07:34
Horor u Rusiji: Natalija pojela 30 ljudi, u stanu joj našli skuvane delove Jeleninog tela, a tek kada su otvorili zamrzivač...


Ruskinja Natalija Bakšejeva (43), koja je možda ubila čak 30 ljudi, optužena je da je podsticala muža da ubije konobaricu koja je flertovala s njim. Ukoliko bude osuđena, preti joj kazna od 15 godina zatvora.Preti joj kazna od 15 godina zatvora!

Njen suprug Dmitrij Bakšejev (35), zvani Đavo, boluje od tuberkuloze, pa će se sud kasnije baviti njegovom umešanošću u gnusno ubistvo i kanibalizam, saopštili su istražitelji.

U kući ovog para u Krasnodaru policija je našla zbirku "obarenih" i zamrznutih ljudskih ostataka, za koje se pretpostavlja da pripadaju njihovoj "poslednjoj žrtvi", 35-godišnjoj konobarici Jeleni Vašruševoj, kao i najmanje jednu teglu sa ukiseljenim ljudskim ostacima i 19 parčića kože.

 

Kako je saopštio Istražni komitet Ruske Federacije (IC), Bakšejeva je u "napadu ljubomore" naterala povodljivog i slabog supruga da je ubije, što je on i učinio.

- Postupajući po zahtevu, izvadio je nož, koji je uvek nosio u torbi i dva puta zario nož u grudi žrtvi, koja je odmah podlegla povredama - saopštio je predstavnik IC Anton Lopatin.

Istraga je pokazala da je Bakšejev raskomadao telo i slikao se odsečenim udovima, od kojih je neke poneo kući i stavio u zamrzivač.

 

Istražitelji kažu da uloga Natalije Bakšejeve u ostalim ubistvima i kanibalizmu "još nije potvrđena", iako su mediji prošle godine, pozivajući se na policijske izvore, izveštavali da je "priznala" da je za 18 godina pojela najmanje 30 ljudi.

Sve žrtve su bile žene, koje bi par namamio posle upoznavanja na specijalizovanim sajtovima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak