Nežnije lice džinsa

Novosti 28.09.2018 22:10
Nežnije lice džinsa


Ako ste mislili da ćemo sa odlaskom leta džins viđati samo u vidu farmerica, znajte da nije došlo vreme da mu kažemo zbogomAKO ste mislili da ćemo sa odlaskom leta, tokom kojeg smo na sve strane gledali šortseve od teksas platna, džins viđati samo u vidu farmerica, znajte da nije došlo vreme da mu kažemo zbogom. Naprotiv, on će nas uvesti u jesenje dane u najrazličitijim oblicima i nijansama plave.

Kada je reč o pantalonama, možete da se opredelite za klasične farmerke, ali i one sa visokim strukom i veoma širokim nogavicama, a na modnoj sceni su ponovo prisutni i takozvani "tregeraši" ispod kojih se kombinuju čak i elegantne košulje sa karnerima, ali i kombinezoni od džinsa, sasvim jednostavni ili na nogavicama ukrašenim cvetnim dezenom. 

Na raspolaganju su nam i zanimljivi krojevi sukanja, najčešće midi ili maksi dužine, uske ili široke, kojima pečat daju nitne ili neobično kopčanje. Vratili su nam se i mantili od teksas platna, a tokom jesenjih meseci nosićemo i košulje i jakne od ove veoma izdržljive tkanine, samo stilizovanije nego prethodnih sezona. Naime, pojedini dizajneri su džins iskombinovali sa nežnim tilom, tako da providni rukavi tradicionalno sportskim odevnim predmetima daju i tračak glamura.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak